Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Cyran krzysiek k marek markowski grzegorz lukasiak Danuta86 Borek (12345 niezalogowanych)
1 Post

(Erotica)
Wiking
Niekowalski napisał:
Erotica napisał:
Jak tam nastroj Niekowalski po meczu???

Nastroj nieco wkurzony, bo jaki ma byc. Wenta powiedzial, ze go sedziowie po meczu przepraszali...
A mnie kto przeprosi??
Siedzisz jak ten idiota, czekasz, a sedziowie sie myla tylko w jedna strone...
...kretyni!!!!...nie na darmo sie ich zwie kaloszami tylko do blota sie nadaja ..zero mozgu-same talenty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
moze sędzia sie nawąchał curry przed... kiedys lubiłam te przyprawe, ale traz jak mijam Hindusów na ulicy lub co gosza siedza w metrze blisko.... aaaaaa! W głowie sie od tej "kari" moze poprzewracac, sami widzicie co mi sie dzieje a w ogole to zmieniłąm zdjecie głowne i mi nadal pokazuje stare, tak jak Hardiemu ostatnio . Co za szit!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Erotica napisał:
Niekowalski napisał:
Erotica napisał:
Jak tam nastroj Niekowalski po meczu???

Nastroj nieco wkurzony, bo jaki ma byc. Wenta powiedzial, ze go sedziowie po meczu przepraszali...
A mnie kto przeprosi??
Siedzisz jak ten idiota, czekasz, a sedziowie sie myla tylko w jedna strone...
...kretyni!!!!...nie na darmo sie ich zwie kaloszami tylko do blota sie nadaja ..zero mozgu-same talenty

Szacunek dla Chorwatow, bo to naprawde dobra marka, ale w tym meczu zbyt duzo poszlo o sedziowanie...
....buuu...)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Erotica)
Wiking
Hilton napisał:
moze sędzia sie nawąchał curry przed... kiedys lubiłam te przyprawe, ale traz jak mijam Hindusów na ulicy lub co gosza siedza w metrze blisko.... aaaaaa! W głowie sie od tej "kari" moze poprzewracac, sami widzicie co mi sie dzieje a w ogole to zmieniłąm zdjecie głowne i mi nadal pokazuje stare, tak jak Hardiemu ostatnio . Co za szit!...ta focia ,ktora ja u Ciebie widze jest sexi mi sie podoba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Erotica)
Wiking
Jakos mamy pecha,w waznych momentach(meczach) trafiaja sie nam kiepscy sedziowie Niekowalski
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
moze sędzia sie nawąchał curry przed... kiedys lubiłam te przyprawe, ale traz jak mijam Hindusów na ulicy lub co gosza siedza w metrze blisko.... aaaaaa! W głowie sie od tej "kari" moze poprzewracac, sami widzicie co mi sie dzieje a w ogole to zmieniłąm zdjecie głowne i mi nadal pokazuje stare, tak jak Hardiemu ostatnio . Co za szit!

...znam to, zdjecie sie pojawi po paru godzinach.
ps. no, cos widze, ze troche bylo dzis tej..."kari"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Niekowalski napisał:
Hilton napisał:

...znam to, zdjecie sie pojawi po paru godzinach.
ps. no, cos widze, ze troche bylo dzis tej..."kari"

Wkur***na jestem dzisiejszym wieczorem niestety i to nie tylko przez mecz !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Erotica)
Wiking
Hilton..co Cie tak wkur...lo?? Potrzebujesz relaksu??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Erotica napisał:
Hilton napisał:
moze sędzia sie nawąchał curry przed... kiedys lubiłam te przyprawe, ale traz jak mijam Hindusów na ulicy lub co gosza siedza w metrze blisko.... aaaaaa! W głowie sie od tej "kari" moze poprzewracac, sami widzicie co mi sie dzieje a w ogole to zmieniłąm zdjecie głowne i mi nadal pokazuje stare, tak jak Hardiemu ostatnio . Co za szit!...ta focia ,ktora ja u Ciebie widze jest sexi mi sie podoba

...slyszalem, ze Hiton nosi ja nawet w portfelu...no wiesz w tym okienku dla Najblizszych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
Hilton napisał:

a ja weszłam na forum raz z jednego, raz z drugiego kompa i na jednym jest twoje stare zdjecie, a na drugim nowe... i teraz sprawdziłam, też tak jest, tu nowe, tam stare, a to ci dopiero..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok